Merkkledij voor dames in Boom

Als je graag Belgische merkkledij voor dames koopt, dan ben je meer dan welkom bij Bagage Fashion uit Boom. Wij verkopen in onze winkel in Boom damesmode van verschillende Belgische en internationale merken. Kom langs en wij nemen je mee doorheen alle collecties en helpen je verder aan je nieuwe garderobe.

 

✔️ Vlot bereikbare winkel

✔️ Klantvriendelijk

✔️ Rustige beleving

 

Wil je graag meer informatie over onze merkkledij voor dames?

Merkkledij dames
Merkkledij voor dames

Welke merkkledij voor dames bieden wij aan?

In onze kledingwinkel in Boom verkopen wij allerlei merkkledij voor dames. Wij bieden ook kledij van merken uit andere landen aan, zoals Milano, maar we verkopen ook enkele Belgisch merken die schitterende damesmode bieden. Wij vinden het namelijk belangrijk om lokale merken te steunen en te tonen hoe mooi de Belgische mode wel kan zijn. Zo verkopen wij damesmode van volgende Belgische merken:

Uiteraard is alle merkkledij voor dames uniek. Je kan er dus een mooie jurk tussenvinden, maar ook wat warmere kledij voor de wintermaanden of een leuke jeans van MAC, kan niet ontbreken. Bovendien zijn bij ons alle vrouwen welkom voor een unieke shopervaring. Wij zorgen ervoor dat iedereen straalt.

Koop Belgisch

Wil je graag al onze damesmode van Belgische merken of onze andere merkkledij voor dames bewonderen? Wacht dan niet langer en kom langs voor een rustige shoppingervaring. Wij zijn open van maandag tot en met zaterdag en staan met een glimlach klaar om u te verwelkomen!

 

 

Openingsuren:

 

 

 

Volg ons op Facebook: