Het merk Atmos in onze boetiek in Boom

Ontdek het Belgisch merk Atmos in onze boetiek in Boom. Bij Bagage Fashion hebben we verschillende kleding van schitterende merken, waar ook het merk van Atmos niet kan ontbreken. Als je een bezoekje brengt aan onze boetiek nemen we je mee doorheen de collectie van dit merk en tonen we je alle kleding van Atmos die bij jouw stijl past.

 

✔️ Vlot bereikbare winkel

✔️ Klantvriendelijk

✔️ Rustige beleving

 

Wil je graag meer informatie over onze merkkledij voor dames?

Merkkledij dames
Merkkledij voor dames

Wat kan je verwachten van onze Atmos-boetiek?

In onze kledingwinkel kan elke vrouw terecht. Wij verkopen kleding van verschillende Belgische merken, waaronder het merk Atmos. Dit merk is heel vrouwelijk en modieus, maar heeft ook elegante stukken voor een feestje. Bovendien kan je alle kledingstukken van Atmos daarna nog eens doordragen. Naast Atmos, vind je ook het merk Senso terug in onze boetiek. De twee merken zijn ontstaan in hetzelfde bedrijf en dat zie je ook! Bij beide merken is het namelijk de vrouwelijk sierlijkheid die primeert.

Ontdek de collectie

Wil je graag eens een kijkje nemen naar de collectie van Atmos in onze boetiek? Kom dan eens langs in onze vlot bereikbare winkel in de Henri Spillemaeckersstraat, dicht bij de Rupel. Wij ontvangen je met open armen en tonen je met plezier de nieuwste collectie van Atmos. Wij zorgen ervoor dat elke vrouw, welke maat dan ook, met een zelfzeker gevoel de deur uitstapt.

 

 

Openingsuren:

 

 

 

Volg ons op Facebook: