Het merk Senso kopen in onze boetiek in Boom

Ontdek het sportieve merk Senso in de boetiek van Bagage Fashion in Boom. Ons doel is om alle vrouwen te doen stralen. Net zoals het merk Senso, staan we in onze boetiek voor op-en-top vrouwelijkheid. Wij tonen je de nieuwe collectie en helpen je de perfecte kledingstukken te zoeken en uit te kiezen.

 

✔️ Vlot bereikbare winkel

✔️ Klantvriendelijk

✔️ Rustige beleving

 

Wil je graag meer informatie over onze merkkledij voor dames?

Merkkledij dames
Merkkledij voor dames

Wat kan je verwachten van het merk Senso in onze boetiek?

Senso is een Belgisch merk met een heel gevarieerd aanbod. Al hun kleren stralen pit uit, zonder de draagbaarheid uit het oog te verliezen. Want naast modieus, moeten kleren ook vooral comfortabel zijn. In vergelijking met het merk Atmos dat onder hetzelfde bedrijf valt, zijn de kleren van Senso uit onze boetiek iets sportiever. Je vindt er comfortabele, soms oversized kledingstukken terug, zoals, jassen en jurken. Verder experimenteren ze ook met texturen en knits.

Pas de comfortabele kleding van dit merk

Breng een bezoekje aan onze kledingwinkel en ontdek de volledige collectie van Senso die wij bieden in onze boetiek. Je kan rustig even rondkijken, maar uiteraard helpen we je ook met plezier verder om het perfecte kledingstuk van Senso te vinden. Onze missie is namelijk om elke klant met de glimlach naar buiten te laten gaan.

 

 

Openingsuren:

 

 

 

Volg ons op Facebook: