Een jurk voor dames in Boom

Dames, haast je voor je nieuwe jurk naar Bagage Fashion in Boom. Wij hebben een breed assortiment aan kleedjes in allerlei kleuren, met verschillende patronen en in verschillende maten. Zo is onze missie om ervoor te zorgen dat elke vrouw zich goed in haar vel voelt. Kom langs en pas onze al onze jurken!

 

✔️ Vlot bereikbare winkel

✔️ Klantvriendelijk

✔️ Rustige beleving

 

Wil je graag meer informatie over onze merkkledij voor dames?

Merkkledij dames
Merkkledij voor dames

Alle dames vinden hier de perfecte jurk

Breng een bezoekje aan onze boetiekwinkel en vind er een mooi aanbod aan damesjurken. Kleedjes zijn er in alle kleuren en lengtes. Hierdoor kan je een wat langere jurk voor dames vinden voor in de wat koudere maanden, maar kan je bij ons ook nog terecht voor zomerse kleedjes met vrolijke kleuren. Alle dames vinden hier ongetwijfeld dé jurk van hun dromen. Bij Bagage Fashion vind je jurken van allerlei bekende merken. Het merk Milano staat bijvoorbeeld bekend om zijn damesjurken met patronen en felle kleuren.

Straal in je nieuwe kleedje

Kom langs bij ons in de Henri Spillemaeckersstraat en ontdek elke jurk voor dames. Wij helpen je verder doorheen ons hele aanbod en zoeken voor jou het kleedje dat volledige bij jouw figuur en smaak past. Wij bieden damesjurken aan voor elk type vrouw Wij willen dat elke vrouw hier terecht kan en straalt!

 

 

Openingsuren:

 

 

 

Volg ons op Facebook: