Broekpak voor dames in Boom

Dames die op zoek zijn naar een broekpak, kunnen terecht bij Bagage Fashion in Boom. Wij weten als geen ander dat een broekpak een enorm stijlvol kledingstuk is. Daarom verkopen wij ook verschillende broekpakken in allerlei maten, kleuren en uit verschillende stoffen. Elke vrouw vindt er vast een broekpak dat volledig bij haar stijl past.

 

✔️ Vlot bereikbare winkel

✔️ Klantvriendelijk

✔️ Rustige beleving

 

Wil je graag meer informatie over onze merkkledij voor dames?

Merkkledij dames
Merkkledij voor dames

Voor alle dames bieden wij een broekpak aan

Een broekpak bestaat uit een geklede damesbroek en een bijpassend jasje. Het voordeel aan een kostuum voor dames is dat je in één keer een volledige outfit hebt. Je hoeft slechts een bloesje te kopen en er een leuk paar schoenen onderaan te trekken en je ziet er meteen heel stijlvol uit. Wil je je broekpak casual dragen, dan combineer je hem met een paar kleurrijke sneakers. Maar ook voor een feestje is een broekpak een goede keuze. Met wat leuke hakken en opvallende accessoires, is een broekpak een comfortabele maar stijlvolle manier om je aan te kleden. Wij bieden broekpakken voor dames van verschillende Belgische en internationale merken.

Straal klasse uit

Bezoek onze boetiekwinkel in Boom en vind er verschillende broekpakken. Een broekpak kan niet ontbreken in de kledingkast van dames. Ze geven je een zelfzeker gevoel en je straalt er meteen klasse mee uit. Kom snel langs in de Henri Spillemaeckersstraat en we ontvangen je met open armen in onze gezellige winkel.

 

 

Openingsuren:

 

 

 

Volg ons op Facebook: