Damesbroeken in Boom

Zoek niet langer naar mooie damesbroeken en kom langs bij Bagage Fashion in Boom. Wij hebben een mooi aanbod aan broeken voor dames. Onze medewerkers gaan samen met jou op zoek naar het model dat bij je figuur en je smaak past. Je wilt namelijk dat je je zelfzeker voelt in je broeken en je er gemakkelijk mee kunt bewegen doorheen de dag.

 

✔️ Vlot bereikbare winkel

✔️ Klantvriendelijk

✔️ Rustige beleving

 

Wil je graag meer informatie over onze merkkledij voor dames?

Merkkledij dames
Merkkledij voor dames

Voel je comfortabel in onze damesbroeken

Ben je op zoek naar een nieuwe broek? Dan ben je meer dan welkom in onze kledingwinkel. Wij hebben damesbroeken in verschillende maten, kleuren en patronen. Wij willen namelijk dat elke vrouw zich goed voelt in haar vel en haar kleding. Ons aanbod is dan ook zo opgesteld dat elke vrouw, welk figuur dan ook, hier een broek kan vinden. Het is namelijk belangrijk dat je broek een hele dag goed zit en je vormen er mooi uitkomen. Of je nu op zoek bent naar een jeansbroek of fan bent van geklede broeken, wij helpen je verder. Zo laten we je kennis maken met het merk MAC. Zij staan bekend om hun damesbroeken van de hoogste kwaliteit.

Kom langs voor een pasbeurt

Wil je graag eens onze verschillende damesbroeken komen passen? Wacht dan niet langer en kom langs bij ons in Boom. Wij nemen je mee doorheen al onze collecties en laten je kennismaken met enkele bekende Belgische merken die de moeite zijn om eens uit te proberen. Voor je het weet heb je enkele nieuwe broeken in je kast hangen.

 

 

Openingsuren:

 

 

 

Volg ons op Facebook: