Bloes voor dames in Boom

Dames, stop met zoeken naar een stijlvolle bloes en kom langs bij Bagage Fashion uit Boom. Bij ons vind je zonder twijfel dé perfect damesbloes. Wij maken er namelijk onze missie van om elke vrouw te doen stralen. Dat doen we door de rust die je krijgt in onze winkel, maar ook het persoonlijke advies. Je kan zelf een kijkje nemen tussen al onze bloesjes, maar we helpen je uiteraard ook graag verder.

 

✔️ Vlot bereikbare winkel

✔️ Klantvriendelijk

✔️ Rustige beleving

 

Wil je graag meer informatie over onze merkkledij voor dames?

Merkkledij dames
Merkkledij voor dames

Alle dames vinden hier een stijlvolle bloes

Ben je op zoek bent naar een fleurige bloes voor dames met pastelkleuren of kies je toch liever voor een neutrale damesbloes om te combineren met een stoere damesbroek? Wij helpen je met plezier verder in onze kledingwinkel. Een bloes is een perfect kledingstuk! Je kan het met heel wat combineren en ze zijn er in alle kleuren en met verschillende afwerkingen. Ze kunnen fris zijn voor in de zomermaanden, maar ook de nodige warmte bieden tijdens de koude wintermaanden. Vertel ons naar wat je op zoek bent en wij helpen je verder.

Kom onze bloesjes passen

Ontdek zelf een mooie bloes voor dames door een bezoekje te brengen aan onze vlot bereikbare winkel in de Henri Spillemaeckersstraat. Wij ontvangen je van maandag tot en met zaterdag, telkens tussen 10u-18u. Wij tonen je alle bloezen en gaan op zoek naar het model dat helemaal bij je past. Het kledingmerk Punto is zo een aanrader voor een fleurige bloes die kracht uitstraalt.

 

 

Openingsuren:

 

 

 

Volg ons op Facebook: